“Φέτφα” η επιστροφή!

Ακόμη ένα γνώριμο πρόσωπο ετοιμάζεται να εντάξει ο ΑΡΗΣ στο ρόστερ του τον φετινό χειμώνα, μετά τον Λίντσεϊ Ρόουζ.

Συγκεκριμένα ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιάννη Φετφατζίδη για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, σε συνέχεια της επικείμενης αποχώρησης του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον που ανοίγει ακόμη μία θέση στα άκρα της επίθεσης.

Το μοναδικό εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι να εξασφαλίσει ο 33χρονος μεσοεπιθετικός την ελευθέρας του από τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τα τελευταία 24ωρα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ θετικός για να γυρίσει στον ΑΡΗ και το έδειξε από τις πρώτες επαφές που είχε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, οι οποίες συνεχίζονται και είναι σε αρκετά καλό δρόμο.

Για τον παίκτη εξέδρασε εξ αρχής τη θετική του άποψη και ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος γενικά… καίγεται στα εξτρέμ και βλέπει στο πρόσωπο του “Φέτφα” μία έμπειρη και… ελληνική λύση.

Η περίπτωση του Φετφατζίδη είναι αρκετά προχωρημένη και δεν αποκλείεται να έχει ξεκαθαρίσει ως την Τετάρτη.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν ανανεώνει και μένει ελεύθερος ο Βαράν!
Προηγούμενο άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν ανανεώνει και μένει ελεύθερος ο Βαράν!
Επόμενο άρθρο Το 2023 του Μάνου Γκαρθία μέσα από φωτογραφίες (Pics)
Το 2023 του Μάνου Γκαρθία μέσα από φωτογραφίες (Pics)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News