Φαμπιάνο: “Χρειαζόμασταν τη νίκη, την πετύχαμε δίκαια!”

από AllAboutARIS

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας την αναγκαιότητα του θετικού αποτελέσματος και ενόψει Κυπέλλου, το οποίο ήρθε δίκαια με βάση την εξέλιξή του.

Για τον Βραζιλιάνο το ζητούμενο ήταν να μπουν και άλλα τέρματα, τα οποία επίσης άξιζε η ομάδα βάσει ευκαιριών αλλά όπως σημείωσε δεν ήρθαν λόγω έλλειψης ηρεμίας στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη: «Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μόνο εγώ είχα δύο ευκαιρίες, αν ήμασταν πιο ήρεμοι στην τελική ενέργεια και αποφασίζαμε ορθότερα, θα βρίσκαμε και άλλα τέρματα. Χρειαζόμασταν τη νίκη ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ».

Για τα κενά διαστήματα της ομάδας στο β’ ημίχρονο: «Ήταν αποτέλεσμα της πίεσης του Ιωνικού. Μας πίεσε έξυπνα στο β’ ημίχρονο. Εκεί χάσαμε την ηρεμία μας και τις δεύτερες μπάλες. Νομίζω πως αν στο πρώτο μέρος κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε, θα κερδίζαμε με περισσότερη ευκολία. Το σημαντικότερο όμως είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το ποια ήταν η μεγαλύτερή του ευκαιρία στην αναμέτρηση: «Η πιο σημαντική ευκαιρία ήταν η κεφαλιά, διότι ήμουν μόνος μου αλλά δεν τα κατάφερα. Πιστεύω πως δεν έκανα τη σωστή κίνηση με το σώμα. Αν και αμυντικός μου αρέσει να προωθούμε και να σκοράρω. Προτεραιότητα μου είναι βέβαια να βοηάω στην άμυνα και να μην δέχεται η ομάδα μου γκολ».

Για την αφαίρεση βαθμών: «Προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε και να έχουμε το μυαλό μας στις προπονήσεις και σε αυτά που λέει ο προπονητής. Βέβαια είναι πολη σημαντικό να πάρουμε πίσω τους έξι βαθμούς. Βλέπουμε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ καλές ομάδες και αυτό που θέλουμε είναι να δουλεύουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα