Φαν Ντάικ: «Χρειαζόμαστε ποιοτικές προσθήκες, το Champions League θα προσελκύσει τους καλύτερους παίκτες»

από AllAboutARIS

Η Λίβερπουλ που φέτος δείχνει να είναι μια σκιά του καλού της εαυτού αποχαιρέτησε πρόωρα το Champions League, ενώ έχοντας μείνει από νωρίς εκτός κούρσας στο πρωτάθλημα, πλέον κυνηγά την τετράδα.

Αυτή τη στιγμή, οι Ρεντς βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από την 4η Τότεναμ, με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε δηλώσεις του στο Athletic να υπογραμμίζει την ανάγκη της ομάδας για ενίσχυση το καλοκαίρι, αλλά και τον κομβικό ρόλο που θα παίξει στην προσέλκυση ποιοτικών στόχων η έξοδος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Θα φύγουν σημαντικοί παίκτες το καλοκαίρι. Αυτό είναι γνωστό και για να βρεθούμε ξανά στο επίπεδο που ήμασταν τα τελευταία πέντε χρόνια χρειαζόμαστε ποιοτικές προσθήκες», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της Λίβερπουλ.

«Όλοι ξέρουν πως θα είναι δύσκολο να βρεθούν οι σωστοί ποδοσφαιριστές, αλλά ο σύλλογος πρέπει να κάνει τη δουλειά του σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα και θέλουμε να προκριθούμε στο Champions League. Πιστεύω ότι αυτό θα μας βοηθήσει να προσελκύσουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο», δήλωσε στη συνέχεια.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X