Φατόρε: «Είμαστε ενοχλημένοι από την ήττα στην Αθήνα…» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Βαλεντίνο Φατόρε μίλησε στη Nova ενόψει του αγώνα του ΑΡΗ με την ΑΕΚ, απόψε (21/4, 19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αρχικά, ο Ισπανός αμυντικός του ΑΡΗ σχολίασε σχετικά: “Είμαστε ενοχλημένοι από το αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Ο προπονητής και το επιτελείο γνωρίζουν τι πρέπει να αλλάξουμε για να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα στον αγώνα που ακολουθεί στην έδρα μας. Σίγουρα θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι”.

Στην ερώτηση πώς πρέπει να το προσεγγίσουν το σημερινό παιχνίδι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, απάντησε: “Είναι ένα ζήτημα πώς πρέπει να προσεγγίσουμε το ερχόμενο παιχνίδι. Μπορεί να πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί απέναντι στον αντίπαλό μας ή να πρέπει να πάρουμε κάποιες καλύτερες αποφάσεις σε κάποια σημεία του αγώνα. Γι’ αυτό ετοιμαστήκαμε, βλέποντας κάποια βίντεο με τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα. Σίγουρα, πάντως, θα πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγισή μας”.

Ερωτώμενος σχετικά με το αν τελικώς οι παίκτες του ΑΡΗ έχουν κίνητρο στα πλέι οφ, τόνισε: “Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Φυσικά, έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο, που είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Τώρα παίζουμε στο γήπεδό μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας. Παίζουμε για την τιμή του συλλόγου. Γι’ αυτό και μόνο οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας”.

Κι όσο για κατά πόσο προβλημάτισαν τους παίκτες του ΑΡΓ οι τρεις σερί ήττες που προηγήθηκαν στα πλέι οφ, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα δεν πέτυχε γκολ σε αυτά τα τρία ματς, επισήμανε: “Έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα να βρούμε ξανά γκολ. Βεβαίως, στα τρία προηγούμενα ματς παίξαμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, που έχουν πολύ καλές άμυνες, κι ίσως αυτός ήταν ο λόγος που δεν σκοράραμε. Πιστεύω ότι θα βρούμε και πάλι γκολ. Ο Λορέν Μορόν, για παράδειγμα, έχει σκοράρει πολλά γκολ στη διάρκεια της σεζόν και πιστεύω ότι θα το ξανακάνει. Και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις θα βρούμε και γκολ και θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις ΕΔΩ

Προτεινόμενα Άρθρα