Φατόρε στο AllAboutARIS: “Οικογένεια στα αποδυτήρια και στο γήπεδο – Θα παίξω ακόμα και… τέρμα” (vid)

από AllAboutARIS
Ο Βαλεντίνο Φατόρε αξιοποιεί μέχρι στιγμής το γεγονός ότι ο Ούγκο Μάγιο δεν ενσωματώθηκε ακόμα στον ΑΡΗ και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που παίρνει στα φιλικά της προετοιμασίας.
Μπροστά του έχει ακόμη μία χρονιά με αρκετό ανταγωνισμό αλλά αυτό δεν τον πτοεί, δείχνοντας αποφασισμένος να κερδίσει χρόνο στο ροτέισον του Άκη Μάντζιου.
Ο πρώην μπακ της Σεβίλλης μίλησε στο AllAboutARIS. gr μετά το φιλικό με την Ντόρντρεχτ, καταγράφοντας τις δικές του εντυπώσεις για την πορεία της ομάδας.

 -Ηταν ένα διαφορετικό φιλικό από εκείνο με την Άλκμααρ. Ποιό ήταν το δικό σου συμπέρασμα;

“Είναι θετικό το πρόσημο. Παίξαμε όλοι, ακόμα και οι νεαροί. Με όλες τις δυνατές προπονήσεις αυτό το διάστημα, η ομάδα προσπαθεί να είναι έτοιμη. Παλεύουμε πάντα για τη νίκη. Ακόμα και η ισοπαλία όμως είναι θετική για μία ομάδα που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο”.
-Σε βλέπουμε καλύτερο φέτος… Νιώθεις καλύτερα;
“Είναι σημαντικό να είσαι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας Νιώθω καλύτερα και θέλω να βοηθάω την ομάδα και πάντα θα δουλεύω για αυτό”.
-Δεν είναι εύκολο για σένα πάντως… Πέρυσι είχε Οντουμπάζιο και Μοντόγια. Φέτος έρχεται ο Μάγιο…
“Δεν είναι εύκολο όταν δεν παίζεις… Αλλά αυτός είναι ο στόχος μου, για αυτόν δουλεύω κάθε μέρα και κάθε λεπτό που μου δίνει ο προπονητής προσπαθώ να δίνω το 100%”.
-Πολλοί Ισπανοί και φέτος… 
“Ισπανοί και Έλληνες έχουν πολλά κοινά. Παθιασμένοι… Είναι σημαντικό για εμάς. Είμαστε μία οικογένεια στα αποδυτήρια και το ίδιο στα αποδυτήρια”.
-Πέρυσι σε είδαμε σε πολλές θέσεις. Δεξί μπακ, στόπερ και αριστερό μπακ… Φέτος;
“Κανονικά παίζω δεξιά. Είναι η θέση που προτιμώ. Θέλω όμως να βοηθάω. Οπότε εάν πρέπει να βοηθήσω ως δεύτερος τερματοφύλακας, θα το κάνω. Θέλω να παίζω, να βοηθάω. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Οπότε έχουμε πρόβλημα σε μία θέση, προσπαθώ να προσαρμόζομαι”.
– Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, όχι όπως με την Άλκμααρ. Πρέπει να παίζετε και τέτοια ματς ως προετοιμασία για το πρωτάθλημα.
“Ολες οι ομάδες που παίζουμε είναι πολύ καλές, σε καλό επίπεδο. Είναι χρήσιμο για εμάς. Τώρα έχουμε τη Μπρέντα, τη Λαμία… Θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν και τις μάχες που θα δώσουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα