Φετφατζίδης: «Θα παίξουμε για την φανέλα μας» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε στην NOVA για τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν να παλεύουν κάθε αγώνα.
Αρχικά τόνισε για στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Κρατάμε την καλή εμφάνιση που κάναμε, με αρκετές τελικές προσπάθειες. Αντιθέτως, δεν κρατάμε το αποτέλεσμα”.
Για το αν σημαίνει κάτι για την κατάσταση της ομάδας αυτή η δεύτερη ήττα στη σειρά, είπε: “Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι αρνητικό για την κατάσταση της ομάδας εν όψει της συνέχειας. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Πιστεύω ότι είμαστε μια καλή ομάδα και δεν μπορούν να πούνε κάτι αυτές οι δύο ήττες, που ήρθαν από δύο πολύ καλές ομάδες” ενώ πρόσθεσε: “Παρότι κατανοούμε ότι οι προσπάθειες που κάναμε ήταν πολλές για να μην σκοράρουμε κάποιο γκολ, θα πω ότι δεν φέρνει κάποιον προβληματισμό το γεγονός. Επίσης, πιστεύω ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ θα κάνουμε το πρώτο γκολ μετά από δύο ματς χωρίς τέρμα”.

Για το αν κρατάει κάτι ο ΑΡΗΣ ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: “Σε καμία περίπτωση δεν είναι σαν τον τελικό το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Παναθηναϊκό. Ούτε και το επόμενο για τα πλέι οφ θα είναι. Ένας τελικός είναι διαφορετικός, ξεχωριστός. Η καλή εμφάνιση που κάναμε όντως μάς έμεινε, θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσουμε εκεί να χτυπήσουμε, για να νικήσουμε στον τελικό, όταν έρθει εκείνο το ματς”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ δήλωσε: “Και μόνο που πηγαίνουμε να αγωνιστούμε κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα τέτοιο γήπεδο, είναι ξεχωριστό κίνητρο. Θα παίξουμε για τη φανέλα μας, γιατί ενδιαφέρον βαθμολογικό δεν υφίσταται πλέον για εμάς. Επομένως, θα παίξουμε για την ιστορία της ομάδας μας και για εμάς τους ίδιους και τον κόσμο μας. Θα αγωνιστούμε απέναντι στην ΑΕΚ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη”.

Για το γεγονός πως ήδη έχουν παίξει τέσσερις αγώνες με την ΑΕΚ τόνισε:“Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματά της, γιατί έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές εναντίον της αυτή τη σεζόν. Μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, όπως κάναμε κι άλλες φορές στη σεζόν”.

Δείτε τις δηλώσεις του

Προτεινόμενα Άρθρα