Φετφατζίδης: «Στόχος μου να ξαναγίνω μέλος της Εθνικής, έχω μιλήσει με τον Πογιέτ»

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Φετφατζίδης κατά την παρουσίαση του από την Σπαλ τόνισε πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ιταλία και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά από 2,5 χρόνια στο Κατάρ αρχικά για λογαριασμό της Αλ Κορ και ύστερα στην Αλ Σαϊγια επέστρεψε στην Ευρώπη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με την Σπαλ της Serie B και θα αγωνιστεί εκ νέου στην Ιταλία που ήταν τη διετία 2013-2015 για χάρη των Τζένοα και Κιέβο Βερόνα. Οι Ιταλοί παρουσίασαν τον Φετφατζίδη σε συνέντευξη Τύπου και ο 32χρονος εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική.

Οι δηλώσεις του Φετφατζίδη:

«Δεν πιστεύω ότι ένας παίκτης πρέπει να σκεφτεί πολύ αν θα έρθει να παίξει στην Ιταλία, αν και μιλάμε για ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και δεν είχα αμφιβολία. Ήταν αδύνατο να αρνηθώ μία τέτοια ευκαιρία, τα παιδιά είναι φανταστικά και με έκαναν να αισθανθώ πως βρίσκομαι στο σπίτι μου, αφήνοντάς μου τον κατάλληλο χρόνο για να προσαρμοστώ.

Νιώθω καλά στα πόδια μου, ξέρω ότι δεν είμαι ακόμα σε άριστη κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι σε δύο ή τρεις εβδομάδες το πολύ θα φτάσω στο 100% της φυσικής κατάστασης. Το να παίζεις υπό τις εντολές του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ήταν σίγουρα ένα επιπλέον κίνητρο, ξέρει ποδόσφαιρο αλλά και πώς να μιλάει στους παίκτες και να τους παρακινεί.

Στο γήπεδο, μου αρέσει πολύ να παίζω έξω δεξιά και προσπαθώ στο ένας εναντίον ενός, αλλά είμαι επίσης άνετα και σε μία πιο κεντρική θέση, σε ρόλο επιθετικού χαφ πίσω τον επιθετικό. Το μέσο επίπεδο των διοργανώσεων στην Σαουδική Αραβία είναι καλό. Εγώ έπαιξα στον καλύτερο σύλλογο της χώρας αλλά μετά από τρία χρόνια ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη και έτσι άδραξα την ευκαιριά να επιστρέψω στον Ολυμπιακό.

Έπειτα μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στο Κατάρ και πήγα εκεί με ενθουσιασμό, το επίπεδο δεν είναι ακόμα υψηλό αλλά αναπτύσσεται ταχύτατα. Παρόλα αυτά μετά από δύο χρόνια είχα την επιθυμία να επιστρέψω στην Ευρώπη επειδή ένιωθα πως είμαι ακόμα σε θέση να ανταγωνιστώ σε πιο υψηλό επίπεδο

Δεν κρύβω πως είναι επίσης στόχος μου να ξαναγίνω μέλος της Εθνικής Ελλάδας, έχω μιλήσει παραπάνω από μία φορά με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας, ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα οπότε θα δώσω τα πάντα για να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X