Φεύγοντας άφησε 2,5 εκατ. ευρώ…

από AllAboutARIS

Τελευταία δουλειά του Ρόμπερτ Παλικούτσα, που είναι πλέον το νέο πρόσωπο στην καθημερινότητα του ΑΡΗ ήταν στην Ριέκα. Εκεί έμεινε έναν χρόνο και αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι. Πριν φύγει ωστόσο «πρωταγωνίστησε» σε μία μετακίνηση, που έφερε ένα σημαντικό ποσό χρημάτων στα ταμεία του κροατικού συλλόγου και μάλιστα μετά από αρκετά χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, πέρσι, τέτοιο καιρό ολοκλήρωσε την πώληση του Χρβόγιε Σμόλτσιτς στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ο παίκτης έμεινε στη Ριέκα μέχρι το τέλος της σεζόν κι έφυγε για Γερμανία το καλοκαίρι.

Κι όπως γράφουν τα ρεπορτάζ της εποχής…: «Έκανε εκπληκτική δουλειά. Για πρώτη φορά μετά τον Ιβάν Μότσινιτς και τον Ιβόρ Πάντουρ, η Ριέκα κέρδισε σοβαρά χρήματα για έναν παίκτη «της» κι αυτό ακριβώς είναι το μοντέλο που ο πρόεδρος και δημιουργός της σημερινής Ριέκα πιστεύει ότι ο σύλλογος πρέπει να ακολουθήσει».

Σημειώνεται ότι ο Μότσινιτς πωλήθηκε το 2016 στη Ραπίντ Βιέννης για 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο Πάντουρ δόθηκε το καλοκαίρι του 2020 στην Ελλάς Βερόνα για 1,9 εκατ. ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα