Φιάσκο ολκής από Μπένετ και Μπαλτάκο, βάζουν Έλληνες… ταλιμπάν με ΑΕΚ

από AllAboutARIS

Πρέπει να μιλάμε πλέον για το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου, με την χειρότερη δυνατή διοίκηση στην ΕΠΟ και την χειρότερη δυνατή κατάσταση στη διαιτησία.

Μπαλτάκος και Μπένετ είναι έκθετοι για ακόμη μία φορά στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων και ειδικά στον ΑΡΗ, με το φιάσκο των Πολωνών διαιτητών που… ήρθαν μεθυσμένοι στην Ελλάδα και ακόμα και τώρα κρίνεται αδύνατο να διευθύνουν το σημερινό ντέρμπι στην “ΟΠΑΠ Αρένα”.

Ηδη οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά με ορισμούς… εξπρές Ελλήνων διαιτητών. Και τι διαιτητών…

Ο Διαμαντόπουλος από 4ος πηγαίνει 1ος ενώ στο VAR θα είναι… ο Ευαγγέλου. Δύο αγαπημένα διαιτητικά “παιδιά” της ΑΕΚ, που σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έχουν αδικήσει κατάφορα τον ΑΡΗ. Είτε κόντρα στην Ένωση είτε γενικά, έχοντας βεβαρημένο διαιτητικό μητρώο με τους “κιτρινόμαυρους” της Θεσσαλονίκης.

Σε ένα ντέρμπι που κρίνει πολλά και για αυτόν τον λόγο ορίστηκαν ξένοι διαιτητές, πλέον μιλάμε για αλλοίωση των συνθηκών διεξαγωγής του πριν τη σέντρα.

Στον ΑΡΗ φυσικά… βράζουν και ανησυχούν μετά από αυτή την εξέλιξη και έχοντας τις ίδιες πληροφορίες για τους νέους διαιτητές του αγώνα, περιμένοντας και το τυπικό με την ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Θα πρέπει να τονιστεί πως επειδή υπάρχει ένα κλίμα, ο ΑΡΗΣ να μη δεχτεί,  αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται. Διότι πολύ απλά, θα μηδενιστεί και θα μείνει εκτός Ευρώπης και θα χάσει οτιδήποτε του έχει μείνει να κερδίσει. Δεν υπάρχει, δηλαδή, δικαίωμα να αρνηθεί, επειδή γίνεται αντικατάσταση των διαιτητών.

Κ.κ. Μπαλτάκο και Μπένετ, δεν θα πούμε ότι ήρθε η ώρα να μας αδειάσετε τη γωνιά. Αυτή η ώρα έχει έρθει εδώ και καιρό, παρόλα αυτά συνεχίζετε να σέρνετε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη “λάσπη” της “εξυγίανσης”

Προτεινόμενα Άρθρα