«Φιλική» ισοπαλία ανάμεσα σε Αστέρα Τρ. και Ατρόμητο

από AllAboutARIS

Φιλική… ισοπαλία ανάμεσα σε Αστέρα και Ατρόμητο. Στο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τρίπολη, οι Περιστεριώτες έδειχναν πως θα έπαιρναν μια νίκη γοήτρου αλλά ο Μπαράλες είχε άλλη άποψη και ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στην τελευταία φάση του αγώνα!
Μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, το παιχνίδι άρχισε να αποκτά ρυθμό και ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Ο Μπενίτο στο 16’ είδε το σουτ του να κοντράρει, ενώ λίγο αργότερα ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Τζαβίδα. Ο κίπερ του Αστέρα κράτησε το μηδέν σε κεφαλιά του Ντε Μποκ στο 22’, με τον Μάριτς να «απαντά» με επεμβάσεις στα σουτ των Ριέρα και Μουνάφο. Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε και το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Με αλλαγές για τις δύο ομάδες ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Ατρόμητο να πατά καλύτερα στην επανεκκίνηση και να παίρνει προβάδισμα με τον Κιάρτανσον από ασίστ του Ροτάριου στο 54’. Λίγο αργότερα, οι Αρκάδες ανησύχησαν με τον Ριέρα που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στο 63’ ο Ιγκλέσιας λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά ο Μάριτς έδιωξε δύσκολα. Ο Τιλίκα απείλησε στο 81’ αλλά δεν βρήκε στόχο, με τον Μάριτς πέντε λεπτά αργότερα να κάνει άλλη μια επέμβαση σε πλασέ του Προύντζου!
Ο Ιγκλέσιας έσωσε την ομάδα του σε αντεπίθεση του Ατρομήτου κόβοντας τον Ροτάριου και… απέτρεψε το 2-0, με τους Αρκάδες να φτάνουν στην ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο 90’+3’ ο Τασουλής εκτέλεσε το φάουλ, ο Μάριτς έδιωξε προσωρινά αλλά ο Μπαράλες ήταν εκεί για να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει με κεφαλιά σε κενή εστία, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X