Φιλική νίκη του Βόλου στη Λαμία

από AllAboutARIS

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (06/09) στο «Αθανάσιος Διάκος» με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Φυσικά, μιλάμε για μια ευκαιρία από πλευράς όλων των ποδοσφαιριστών να ξεμουδιάσουν από τις συνεχείς προπονήσεις και παράλληλα για τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν σχήματα και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Για την ιστορία, η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κορέα στο 35, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπικοφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Raton, Sandberg, Κορνέζος, Andrade, Ring, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Radonja, Τσιάκας, Σιμόνι, Guindo.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βιτλής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Furtado, Βλαχομήτρος, Bykov, Nunez, Σουρδής, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Mekic.

Bόλος (Χοακίν Γκόμεζ): Kovacs, Ταχάτος, Τριανταφύλλου, Korrea, Ασλανίδης, Smeulers, De Kamps, Bernandou, Mendeita, Assehnoun, Conde.
Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Αλεξιάδης, Miletic, Λυκουρίνος, Θεοχάρης, Δόσης, Glavcic, Comba, Altman

Προτεινόμενα Άρθρα