Φιλόδοξα και όπου τον βγάλει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο επίσημα παιχνίδια φέτος. Άλλο η Ευρώπη όμως και άλλο η Super League…

Απόψε οι «κιτρινόμαυροι» ρίχνονται σε μία μεγάλη κούρσα με φιλοδοξίες και υψηλές βλέψεις, τις οποίες δημιούργησε η περσινή τους πορεία και οι κινήσεις του καλοκαιριού.

Το σύνολο του Άκη Μάντζιου ποντάρει σε ένα δυναμικό ξεκίνημα κόντρα στον ΟΦΗ (19:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS), ερχόμενο με φόρα από τα φιλικά προετοιμασίας και την περίσσια όρεξη λόγω της απουσίας επίσημων αγώνων.

Ο αποψινός αντίπαλος του ΑΡΗ μπαίνει αισθητά αλλαγμένος στο νέο πρωτάθλημα, θέλει να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες και παράλληλα να είναι πιο κοντά στην 1η πεντάδα. Οι Κρητικοί γνωρίζουν το αποψινό φαβορί αλλά θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την πιο δραστήρια και ενδιαφέρουσα ομάδα του περασμένου καλοκαιριού.

ΑΡΗΣ: Έξω ο Ματέο αλλά έχει επιλογές

Το βασικό αγωνιστικό πρόβλημα του Άκη Μάντζιου είναι αυτό του Ματέο Γκαρσία. Οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό κράτησαν τον Αργεντινό εκτός, αλλά σε μία θέση όπου ο προπονητής του ΑΡΗ διαθέτει ουκ ολίγες επιλογές.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαιροβιτς, Ματίγιαμ Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μάνος.

ΟΦΗ: Με τα γνωστά προβλήματα στη Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Μαρινάκης ήταν ο μοναδικός που περίμενε ο Νίκος Νιόπλιας, με τον Έλληνα μπακ να προπονείται κανονικά τις προηγούμενες μέρες και να ακολουθεί την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός έμειναν οι Μεγιάδο, Τοράλ, Στάικος και Τσιλιανίδης, οι οποίοι αποτελούν σταθερά προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Epassy, Σωτηρίου, Waterman, Weiss, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Selimovic, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, De Guzman, Neira, Gallegos, Durmishaj, Γρίβας, Kamau, Castaignos, Λάμπρου, Van Duinen.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

1η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-ΟΦΗ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:30, Novasports

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθός VAR: Δημήτρης Σαμοίλης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X