Φινάλε με… πάρτι για Ιωνικό (vid)

από AllAboutARIS

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ιωνικός, που επιβλήθηκε 3-1 του Παναιτωλικού στη Νίκαια, παραμένοντας αήττητος και προσπερνώντας τον ΟΦΗ στην κορυφή της βαθμολογίας των playouts της Super League 1.
Αξιοσημείωτη η επιστροφή του Γιώργου Λιάβα στην δράση, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να περνά στο ματς στα τελευταία λεπτά και να παίρνει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2021 – και δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Στην 5η θέση των playouts τερμάτισαν οι Αγρινιώτες, που έχουν μπροστά τους και την εκδίκαση της υπόθεσης χειραγώγησης αγώνα.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν το ματς οι γηπεδούχοι, καθώς μόλις στο 9’ ο Ντάλσιο άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ μετά από απομάκρυνση Αποστολάκη σε κόρνερ.

Ο Βέργος απάντησε με κεφαλιά στο 14’, ωστόσο είδε το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ κατόπιν χρήσης VAR.
Ο Μόρσεϊ έστειλε την μπάλα άουτ στο 32’, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κι άλλη, πολύ μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Βέργος δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.
Παρ’ όλα αυτά, η είσοδος του Καρέλη στο δεύτερο μέρος έφερε και την άμεση ισοφάριση, με τον Έλληνα επιθετικό να νικά με εξαιρετική κεφαλιά τον Χριστοδουλή στο 47’, σε μία από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα.

Ο Ανέστης σταμάτησε εντυπωσιακά τον Πογκοσιάν στο 55’, όμως δεν κατάφερε να πράξει το ίδιο επτά λεπτά αργότερα, όταν ο Τουράμ έκανε το 2-1 με ωραίο τελείωμα μετά από γύρισμα του Μάντζη.

Ο Έλληνας επιθετικός άγγιξε το 2-1 στο 68’, με τον Ανέστη να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του, ωστόσο ο 30χρονος φορ κατάφερε να σκοράρει τελικά στο 86ο λεπτό, με κεφαλιά, φτάνοντας τα εννέα τέρματα με τη φανέλα του Ιωνικού – παρότι αποκτήθηκε μόλις τον Ιανουάριο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X