Φινάλε με πεντάρα και παρά ένα… 100 για την πρωταθλήτρια Σέλτικ (vid)

από AllAboutARIS

Ιδανικό τελείωμα σε μια επιτυχημένη σεζόν πραγματοποίησε η Σέλτικ! Η ομάδα του Ποστέκολου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Αμπερντίν, αφού επικράτησε…. χαλαρά με 5-0 στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν.
Ο Φουρουχάσι «χτύπησε» στο 27’ και στο 32’ στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, με το πάρτι στις κερκίδες να κρατάει καλά από τον κόσμο. Ο Στάρφελτ στο 78’ έγραψε το 3-0, ο Χιουν-Γκιου στο 82ο λεπτό πέτυχε το 4-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 για τους πρωταθλητές, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βγάλουν κάποια αντίδραση σε όλο το ματς.
Στο άλλο ματς, η Ρέιντζερς έριξε τριάρα στην έδρα της Σεντ Μίρεν (0-3) και τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 92 πόντους. Ο Σάκαλα στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ο ίδιος παίκτης ξαναχτύπησε στο 48’ για το 2-0, ενώ ο Τσόλακ στο 78ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Τέλος, Χαρτς και Χιμπέρνιαν «κόλλησαν» στο 1-1, με τους γηπεδούχους να παίζουν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Ο Όντο μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Χαρτς, η οποία έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 29ο λεπτό και έπειτα λόγω της αποβολής του Κόχρεϊν, με την Χιμπέρνιαν να απαντάει άμεσα. Στο 31’ ο Νάισμπετ έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.
Ένα αποτέλεσμα που χάρισε στη Χαρτς το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, με την Χιμπέρνιαν να μένει πέμπτη και στο -2.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X