Φιορεντίνα – Ρόμα 2-1: Οι βιόλα άφησαν εκτός τετράδας την ομάδα του Μουρίνιο (vids)

από AllAboutARIS

Η Φιορεντίνα άφησε τη Ρόμα για έβδομο σερί αγώνα στη Serie A χωρίς νίκη και το 2-1 με ανατροπή στο τέλος για την 37η αγωνιστική άφησε τους “τζιαλορόσι” οριστικά εκτός μάχης τετράδας.

Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους στο “Αρτέμιο Φράνκι”, αφού ο Έρικ Λαμέλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό της συνάντησης. Οι “βιόλα” εμφανίστηκαν απογοητευμένοι ύστερα από τη μεσοβδόμαδη ήττα στον τελικό Coppa Italia από την Ίντερ και η ανούσια κατοχή δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες.

Ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο επόμενο γκολ, αλλά ο Λούκας Μαρτίνες έσωσε πάνω στη γραμμή και κράτησε το 1-0.

Ο Μικέλε Τσεροφολίνι απομάκρυνε ένα μακρινό σουτ του Στεφάν ελ Σαραουί, με τους Ρωμαίους να τιμωρούνται για την αποτυχία τους να κλειδώσουν τη νίκη.

Στο 85ο λεπτό ο Λούκα Γιόβιτς ισοφάρισε σε 1-1 από κοντά και τρία λεπτά αργότερα ο Νανιταμό Ικονέ έκανε την ανατροπή κι έστειλε τη Φιορεντίνα σε θέση Europa Conference League, λίγο πριν διεκδικήσει τον θεσμό στον τελικό.

Η Ρόμα βγήκε απ’ τη μάχη της τετράδας, αλλά μπορεί να πάρει εισιτήριο για το Champions League αν κερδίσει τον δικό της ευρωπαϊκό τελικό, κόντρα στη Σεβίλλη για το Europa League την προσεχή Τετάρτη.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X