Φοβήθηκαν για τα χειρότερα… αλλά τα γλίτωσε

Ο τραυματισμός του Χοσέ Σιφουέντες ήταν η απώλεια της τελευταίας στιγμής στον ΑΡΗ πριν τον Ατρόμητο. .Ευτυχώς όμως, όπως φάινεται, χωρίς να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Οι άνθρωποι της ομάδας φοβήθηκαν αρχικά για διάστρεμμα αλλά η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε χθες ο 25χρονος μέσος δεν έδειξε ζημιά.

Οι ενοχλήσεις του “Σίφου” προκαλώς και είναι… κληρονομία από τον αγώνα με την ΑΕΚ, κόντρα στην οποία έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια.

Ο παίκτης θα κάνει θεραπεία για μερικές μέρες και η λογική λέει ότι θα είναι κανονικά διαθέσιμος για την αναμέτρηση που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό, πάλι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναβλήθηκε το ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ
Προηγούμενο άρθρο Αναβλήθηκε το ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ
Επόμενο άρθρο Ιερέας πήγε στην κόλαση και άκουγε… Ριάνα!
Ιερέας πήγε στην κόλαση και άκουγε… Ριάνα!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News