Φονσέκα, ο εκλεκτός της Μίλαν

Στον Πάουλο Φονσέκα τελικά κατέληξε η διοίκηση της Μίλαν για την θέση του προπονητή της ομάδας. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι σύντομα η ιταλική ομάδα πρόκειται να επισημοποιήσει την συμφωνία της με τον Πορτογάλο τεχνικό καθώς και τα σχετικά έγγραφα έχουν ήδη υπογραφεί.

«Η Μίλαν πρόκειται να επιβεβαιώσει ότι ο Πάουλο Φονσέκα είναι ο νέος της προπονητής, με τα συμβόλαια να έχουν υπογραφεί από την περασμένη εβδομάδα. Τα μέλη του επιτελείου του θα υπογράψουν σήμερα και μετά θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της ομάδας. Το συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι και τον Ιούνιο 2026 με τον μισθό του να ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ με προοπτική για επέκταση», αναφέρει ο Ρομάνο.

Η καμπάνια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας
Προηγούμενο άρθρο Η καμπάνια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας
Επόμενο άρθρο Novibet AllAboutARIS TV: “Η Μπίλια στο Κίτρινο” για όλα… (vid)
Novibet AllAboutARIS TV: “Η Μπίλια στο Κίτρινο” για όλα… (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News