Φουλάρει για ΠΑΣ – Ξεκαθαρίζει για ροτέισον

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα και αύριο ο ΑΡΗΣ μπαίνει στην τελική ευθεία για το εκτός έδρας παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δύο επόμενες προπονήσεις είναι αυτές που θα καθορίσουν το απαραίτητο ροτέισον το οποίο θα χρειαστεί να κάνει ο Άκης Μάντζιος στην ενδεκάδα και κυρίως τον βαθμό στον οποίο θα γίνει αυτό.

Ηδη υπάρχει η δεδομένη απουσία του τιμωρημένου Μοντόγια, ο οποίος… βόλεψε με τις κάρτες που συμπλήρωσε στις Σέρρες. Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Βερστράτε και Μορόν είναι επίσης παίκτες που δεν αποκλείεται ο Μάντζιος να τους δώσει ανάσες στους “Ζωσιμάδες” -τους περισσότερους αν όχι όλους- ώστε να τους έχει… φρέσκους για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Και ο λόγος είναι το σκορ πρόκρισης που επιδιώκει από την επόμενη εβδομάδα.

Μία τέτοια κατάσταση θα φέρει αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, με τον Τζούισον Μπένετ να είναι ένα από αυτά. Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός κοντεύει να κλείσει μία εβδομάδα προπονήσεων και δουλεύει με… ταχύρυθμα ώστε να προσαρμοστεί άμεσα και να μπει ακόμα και στα βασικά πλάνα του προπονητή για το επερχόμενο παιχνίδι στην πόλη της Ηπείρου.

Πέραν του Μοντόγια, δεδομένη είναι η απουσία του Φαμπιάνο αλλά και του Ζουλ που παραμένει στα “πιτς”, το τελευταίο δεκαήμερο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα