Φωνή για τον ΠΑΟΚ, αφωνία για τον ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και ο ΣΥΡΙΖΑ… έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα της πόλης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έπραξε ορθώς βέβαια, λόγω της περίστασης. Μόνο που μέσα στη σχετική ανακοίνωση, χρησιμοποίησε μία ενδιαφέρουσα επιχειρηματολογία…

“Θεωρούμε πως οι αγώνες πρέπει να κρίνονται μέσα στα γήπεδα και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Κι αυτό το μήνυμα αφορά όλους σε αυτή την πόλη, που ελαφρά τη καρδία βγαίνουν να συγχαρούν και να πάρουν λίγη από τη λάμψη του νικητή, όταν πριν από ενάμισι χρόνο περίπου νομοθετούσαν και καταδίκαζαν εξωαγωνιστικά, σωματεία, πόλεις, θεσμούς”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν κάνει λόγο για αγώνες και τίτλους που πρέπει να κρίνονται μέσα στα γήπεδα…

Ο ΣΥΡΙΖΑ το λέει αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ που καταθέτει επερωτήσεις με 34 βουλευτές κατά του Καρυπίδη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει πάθει αφωνία για τις κατασκευασμένες κατηγορίες στο θέμα Λάσκοφ και τα -6 που το κανάλι του Ιβάν είχε πρώτο θέμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που ως κυβέρνηση ήθελε να δώσει η ΕΡΤ εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ (η εκλεκτή του Δούρου) που στην περιφέρεια Αττικής έδωσε 20 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σφύριζε αδιάφορα και επέτρεψε την μη άνοδο του ΑΡΗ από την Γ’ Εθνική, ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠ!

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι καλυτέρα τα άλλα κόμματα ή ότι αντιμετωπίζουν τον ΑΡΗ καλύτερα. Απλα οι συγκεκριμένοι δεν είναι δίπλα στον συμπολίτη -όπως το ίδιο έκαναν κατά καιρούς σχεδόν όλα τα κόμματα- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. Το “γιατί”, το είπε ο Ιβάν στον…Μάκη!

Εσείς μαζί για μια ζωή…

Προτεινόμενα Άρθρα