Φύλακας άγγελος… διαρκείας!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε λίγους μήνες ο Χουλιάν Κουέστα ολοκληρώνει την έκτη του χρονιά στον ΑΡΗ και έτσι όπως εξελίσσεται ίσως να είναι και η καλύτερη.

Ενδεχομένως μία πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου να είναι περιττή  ώστε να βγει το παραπάνω συμπέρασμα, για τον Ισπανό, ο οποίος και χθες ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα.

Ο Ισπανός πορτιέρε κράτησε όρθιο τον ΑΡΗ με τις αποκρούσεις του στο διάστημα πίεσης του Παναιτωλικού μέχρι το 15′. Ένα κομβικό σημείο που οι γηπεδούχοι πήραν ώθηση από την έδρα τους και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, με τον Κουέστα να σταματάει δις και εντυπωσιακά τον Τορεχόν μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα.

Πριν από το χθεσινό ήταν η ΑΕΚ στο Κύπελλο, Νωρίτερα προηγήθηκαν και άλλα ματς στο πρωτάθλημα όπου ο Κουέστα ήταν “παρών”… Μία χρονιά που για τον ίδιο φαίνεται να εξελίσσεται σε κάτι σαν εξιλέωση για αποτυχίες των προηγούμενων ετών.

Με σχεδόν έξι χρόνια στις… πλάτες του ως παίκτης του ΑΡΗ, δείχνει να αντιλαμβάνεται τί “παίζεται” φέτος στο Κύπελλο, έχοντας φυσικά και την ευθύνη του αρχηγού. Με την παρουσία του φέτος κάτω από τα γκολποστ υπάρχει μία σιγουριά, την οποία καλείται να συνεχίσει ως τον Μάιο και με μεγάλο στόχο φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου, για την οποία υπάρχουν ακόμα δύο βήματα που πρέπει να γίνουν.

Προτεινόμενα Άρθρα