Χάιντουκ: Ο Γκατούζο «τελείωσε» τον Πέρισιτς

από AllAboutARIS

Ο Ίβαν Πέρισιτς είναι ένας παίκτης με σπουδαίο ιστορικό στη χώρα του. Ο 134 φορές διεθνής με την Κροατία μεσοεπιθετικός «τρέλανε» θετικά τους οπαδούς της Χάιντουκ τον Ιανουάριο, επιστρέφοντας ξαφνικά στον σύλλογο που έφυγε σε ηλικία δεκαεπτά ετών.

Ωστόσο, ο Πέρισιτς έχει πλέον μπλέξει με τον Τζενάρο Γκατούζο. Από το καλοκαίρι ο Ιταλός έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας, την οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσει στα play-offs του Conference League η ΑΕΚ, αν και εφόσον περάσει τη Νόα.

Η σχέση των δύο δεν είναι καθόλου καλή. Ο Ιταλός τεχνικός τον έκοψε από την αποστολή για το πρόσφατο ματς με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης αποκάλυψε ότι ο παίκτης του έχει ζητήσει να αποχωρήσει.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω ανάρτησης στο Twitter και ανέφερε πως ο Πέρισιτς πρόκειται να αποχωρήσει από την κροατική ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Κροάτης δημοσιογράφος, Ίζακ Άντε Σούτσιτς, σε ποστάρισμα του ισχυρίστηκε πως ήδη έχει λυθεί το συμβόλαιο του Πέρισιτς.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα