Χαβίτο για Μπούργος: «Έχει τον χαρακτήρα να διαχειριστεί παίκτες με προσωπικότητα»

από AllAboutARIS

Στον Libero 107.4 και την εκπομπή «Pressing» μίλησε ο Φρανσίσκο Χαβίτο, ο οποίος αναφέρθηκε στον Χερμάν Μπούργος, που είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΡΗ.

Αρχικά σχολίασε: «Σαν παίκτης ήταν πολύ καλός με ποιότητα, το θέμα είναι όταν γυρνούσε το κεφάλι μπορούσες να τα περιμένεις όλα. Ήταν λίγο τρελός. Σαν προπονητής, άλλαξε χαρακτήρα, έχει δυνατό και πάλι, αλλά είναι πιο σοβαρός, όχι τόσο τρελός. Έχει δυνατό χαρακτήρα, αλλά αυτό μπορεί να κάνει καλό στον ΑΡΗ. Βοήθησε τον Σιμεόνε πολύ, αλλά ήθελε να συνεχίσει μόνος του».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Έχει τον χαρακτήρα να διαχειριστεί παίκτες με προσωπικότητα. Πιστεύω θα παίξει πολύ με την ψυχολογία, να καταλάβει τους παίκτες και να ξέρει πως μπορεί να μιλήσει με τον καθένα».

Για τη συνεργασία με τον Σιμεόνε: «Είναι ένα κομμάτι των επιτυχιών της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει μάθει από εκεί όσα ξέρει για το ποδόσφαιρο σαν προπονητής. Είναι σοβαρός, θέλει να κάνει σωστά πράγματα, σοβαρός με τους παίκτες και επιθυμεί να υπάρχει ένα πρόγραμμα. Ό,τι είναι να κάνει θα το κάνει με σιγουριά».

Και κατέληξε: «Θα είναι μια καλή επιλογή για τον πάγκο. Θα αλλάξει κάτι. Θα αλλάξουν ιδέες. Θα δώσει πάθος. Να αλλάξει λίγο τον ρόλο της ομάδας. Να μην χαλαρώσει κανένας χρειάζεται τώρα η ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα