Χαμός με Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι για έναν 18χρονο!

Η Αρσεναλ, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι «ερίζουν» για το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλ Μοσκάρδο. Ο 18χρονος αμυντικός μέσος είναι το νέο «προϊόν» των ακαδημιών της Κορίνθιανς και ήδη οι ειδικοί του αθλήματος κάνουν λόγο για έναν παίκτη τεράστιες προοπτικές εξέλιξης.

Εχει κάνει μόλις 11 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και ήδη υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με ρήτρα εξαγοράς στα 60 εκατ. ευρώ! Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και οι τρεις ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί και παλεύουν για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Γκολάρα από Ενκουλού στην Τουρκία (vid)
Προηγούμενο άρθρο Γκολάρα από Ενκουλού στην Τουρκία (vid)
Επόμενο άρθρο Άρση Βαρών: Αρωγός ο ΑΡΗΣ για τη διεξαγωγή του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδας
Άρση Βαρών: Αρωγός ο ΑΡΗΣ για τη διεξαγωγή του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδας

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News