Χαρακτηρίζουν… καμικάζι τον διαιτητή του Μαυριτανία-Κονγκό!

από AllAboutARIS

Τα ΜΜΕ του Κονγκό έκαναν επίθεση προς τον διαιτητή του αγώνα με την Μαυριτανία, μετά το παιχνίδι των δυο ομάδων για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Θυμίζουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, που έληξε με σκορ 1-1 αγωνίστηκε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του ΑΡΗ.

Αλλά η… επίθεση προς τον διαιτητή αφορά έναν παίκτη του Ολυμπιακού, τον Μπακαμπού, ο οποίος σκόραρε για το Κονγκό, αλλά και αποβλήθηκε. Οι Κονγκολέζοι έχουν πολλά παράπονα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας  Factuel», που αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Προφανώς, ο Τυνήσιος Σαντόκ Σέλμι με τα μαύρα είχε μια αποστολή να εκπληρώσει και την εκπλήρωσε πολύ καλά. Ωστόσο, σύμφωνα με τις έρευνές μας, καταλάβαμε ότι πρόκειται για έναν διαιτητή “καμικάζι”, τον οποίο πολλές ομάδες κατηγορούν εδώ και αρκετό καιρό για τις αποφάσεις του που θεωρούνται υπερβολικά μεροληπτικές.

Οι «γκάφες» του ξεπέρασαν τόσο πολύ τα όρια, με τον ίδιο να αποτελεί αντικείμενο διαμάχης κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Μαρόκο-Βραζιλία. Μας έχουν ενημερώσει πως ο δεύτερος αντιπρόεδρος του CAF, Αχμέντ Ουλντ Γιαχία, ο οποίος είναι Μαυριτανικής υπηκοότητας, τον χρησιμοποιεί για βρώμικες δουλειές σαν αυτή».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X