Χατζηδιάκος για επεισόδια: “Έτρεμαν οι συγγενείς μου, μείνετε στο σπίτι αν έχετε τέτοιες διαθέσεις”

από AllAboutARIS

Ο ημιτελικός της Άλκμααρ με τη Γουέστ Χαμ στην Ολλανδία στιγματίστηκε από την επίθεση που έκαναν οι Ολλανδοί οπαδοί στις οικογένειες των παικτών των “σφυριών”.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, Παντελής Χατζηδιάκος, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς τα έβαλε με τους οπαδούς της Άλκμααρ για την επίθεση που έκαναν και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι εκεί ήταν η οικογένειά του

“Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Η οικογένειά μου ήταν εκεί. Είμαι σε επαφή μαζί τους και η σύντροφός μου, μού είπε ότι έτρεμαν. Η Ελληνίδα γιαγιά μου ήρθε από τη Ρόδο, ειδικά γι’ αυτό το ματς.

Δεν τους λέω καν φιλάθλους. Νομίζω ότι είναι πολύ λυπηρό αυτό που έκαναν. Ό,τι κι αν συνέβη στο Λονδίνο, δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει αυτό. Πρέπει να έρθετε στο γήπεδο για να παρακολουθήσετε έναν αγώνα και να εμψυχώσετε τον σύλλογό σας.

Μείνετε σπίτι αν έχετε τέτοιες προθέσεις. Μια τόσο όμορφη βραδιά, μια τόσο υπέροχη ατμόσφαιρα, το απόλαυσα πραγματικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Αυτό που συνέβη μετά το βρίσκω πολύ λυπηρό, είναι κρίμα.

Απλά σκεφτείτε. Ίσως τη νέα σεζόν λόγω αυτών, θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας για δύο ματς. Ας υποθέσουμε ότι θα παίξουμε στα προκριματικά του Europa League, τότε χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Δεν μας υποστηρίζετε έτσι. Μείνετε σπίτι”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X