“Χειρουργείο” χωρίς αναισθητικό! (vid)

Η αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ ξυπνά τις μνήες από ένα βράδυ που ολόκληρος ο οργανισμός του ΑΡΗ έβραζε με τη διαιτησία.

Ολη την εβδομάδα πριν το ΑΕΚ-ΑΡΗΣ του 1ου γύρου, οι φήμες οργίαζαν για ορισμό Έλληνα διαιτητή, τις οποίες επιβεβαίωσε ο Κλάτενμπεργκ με τον Διαμαντόπουλο. Ο ίδιος Κλάτενμπεργκ που απόψε όρισε ξένο.

Ο ρέφερι από την Αρκαδία έστησε τον ΑΡΗ στον τοίχο. Χάρισε την αποβολή στον Ρότα, έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε βουτιά του Μάνταλου και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1. Ένα ματς στο οποίο ο ΑΡΗΣ “πάτησε” αγωνιστικά την Ένωση και αν είχε λίγα λεπτά αργότερα μπορεί να ισοφάριζε κιόλας.

Το γκολ του ΑΡΗ πέτυχε ο Ματέο Γκαρσία ενώ η Ένωση αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 71′ και την κόκκινη που δόθηκε στον Μήτογλου με παρέμβαση του VAR.

 

Ημέρα ντέρμπι, στη σκιά μίας δολοφονίας
Προηγούμενο άρθρο Ημέρα ντέρμπι, στη σκιά μίας δολοφονίας
Επόμενο άρθρο ΑΡΗΣ-ΑΕΚ: Οι αριθμοί και η προϊστορία
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ: Οι αριθμοί και η προϊστορία

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News