Χρήσιμη διακοπή, για συγκεκριμένους λόγους…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διακοπή του πρωταθλήματος ξεκίνησε τυπικά χθες αλλά ουσιαστικά αρχίζει από σήμερα με την επιστροφή του ΑΡΗ στις προπονήσεις.

Ο Άκης Μάντζιος έδωσε διήμερη άδεια στους παίκτες και σήμερα το απόγευμα τους περιμένει στο Ρύσιο, για ένα διαφορετικό και πιο στοχευμένο πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσουν ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο ΑΡΗΣ έχει κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ένα διάστημα στο οποίο ο προπονητής έχει σχεδιασεί καιρό πριν όλα εκεί στα οποία θα εστιάσει με φόντο τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η παραπάνω δουλειά με τους… νέους

Η πλειοψηφία των μεταγραφών έγινε μέσα στον Αύγουστο και προς το φινάλε της προετοιμασίας. Άρα ήρθαν όντας πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους και ειδικά όσοι δεν έκαναν προετοιμασία με άλλη ομάδα νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι.

Σιφουέντες, Φρίντεκ, Φαμπιάνο είναι τρεις ποδοσφαιριστές που σίγουρα θέλουν το κάτι παραπάνω από πλευράς δουλειάς μέσα στις επόμενες μέρες, όπως φυσικά και ο Μόντσου που ακολουθεί.

Ειδική περίπτωση είναι και ο Χουάνκαρ ο οποίος πέρασε ένα καλοκαίρι δίχως προετοιμασία και δεδοομένα θα χρειαστεί χρόνο για να είναι έτοιμος, με τη διακοπή να τον ευνοεί σε αυτή την προσπάθεια.

Διορθώσεις και βελτιώσεις

Οσο ο ΑΡΗΣ παραμένει ακόμα μία ομάδα που φυσιολογικά δεν είναι έτοιμη και δουλεύεται, τόσο θα υπάρχουν πράγματα που θα χρήζουν δουλειάς από τον προπονητή.

Ο Μάντζιος έχει κρατήσει κάποια αγωνιστικά ζητήματα από αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και όσο μπορεί θα εστιάσει λίγο παραπάνω σε αυτά τις επόμενες μέρες. Το γκολ είναι ένα από αυτά, όπως και τα εύκολα λάθη της άμυνας που κκόστισαν για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι μέρες της διακοπής βέβαια δεν είναι πολλές, για αυτό και ο Μάντζιος θα… χωρέσει ό,τι μπορεί μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ένα διάστημα στο οποίο δεν αποκλείεται να κάνει και ένα φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα με την Κ-19 ώστε να διατηρήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές τους.

 

Προτεινόμενα Άρθρα