Χρήσιμος… και κάτι παραπάνω

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αν κάποιος έλεγε πριν έναν μήνα ότι ο Μπράιαν Νταμπό όχι απλά θα έπαιζε στην αρχική ενδεκάδα του ΑΡΗ αλλά ότι θα ήταν και σημείο αναφοράς, θα τον έλεγαν σίγουρα υπερβολικό. Θα είχαν άδικο όμως εκ του αποτελέσματς…

Τους τελευταίους μήνες και ειδικά επί Τερζή ο 30χρονος μέσος είχε μόνο λίγα λεπτά ως αλλαγή σε κάποια παιχνίδια και όχι άδικα λόγω της παρουσία του στις προπονήσεις ή και σε αρκετά ματς φέτος.

Οι ικανότητες του παίκτη δεν αμφισβητούνται από κανέναν εντός της ομάδας. Η συγκέντρωση και η πνευματική ετοιμότητά του είναι τα ζητήματα στα οποία ήταν αρκετά πίσω το προηγούμενο διάστημα, μέχρι να έρθουν τα τελευταία δύο παιχνίδια και να αλλάξουν πλήρως τα δεδομένα.

Ο Νταμπό παρουσιάζει ένα άλλο πρόσωπο με ΑΕΚ και Βόλο, μετά την απόφαση του Τερζή να τον ενεργοποιήσει ξανά και την κουβέντα που έκανε μαζί του.

Σε αυτά τα δύο ματς συνέβαλε αρκετά για να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία στο κέντρο, έχοντας μάλιστα ρόλο εσωτερικού μέσου στο Πανθεσσαλικό. Ηταν δηλαδή ο αντι-Ρουπ δίπλα στον Νταρίντα και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

Ολα τα παραπάνω τον εξελίσσουν σε μία από τις σταθερές της ενδεκάδας, έχοντας στα εναπομείναντα παιχνίδια μία τελευταία ευκαιρία για να αλλάξει εικόνα αλλά και γνώμες εντός της ομάδας…

Προτεινόμενα Άρθρα