Χρήστου: «Καλή η διαχείριση της Λίγκας στο θέμα του κορωνοϊού»

από AllAboutARIS

Ο πρώην γιατρός του ΑΡΗ, Γιάννης Χρήστου, μίλησε στην εκπομπή «Pressing» του Libero 107.4 FM και αναφέρθηκε στην έξαρση του κορωνοϊού και στο πόσο επηρεάζει τις ομάδες.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Τώρα ξέρεις πάνω κάτω που κινείται. Τότε πολλά ήταν θολά. Νέα πράγματα για όλη την ανθρωπότητα όχι μόνο για την ομάδα», είπε αρχικά και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Τα κρούσματα είναι σε ανοδική πορεία. Όλοι έχουν οδηγίες για το πως να προσέχουν. Γνωρίζουμε όλοι από την καθημερινότητά μας κάποια στιγμή όλοι χαλαρώνουν και μας ξεφεύγει. Όσο ήμουν εγώ στον ΑΡΗ φροντίζαμε να είμαστε σε επαγρύπνηση και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και τώρα. Πολλές φορές μια αθλητική ομάδα έρχεται σε συνωστισμό. Για παράδειγμα στο πούλμαν. Τα πρωτόκολλα είναι σαφή και πρέπει να τηρούνται».

Για την αλλαγή της καραντίνας από 10 ημέρες σε 5 με αρνητικό τεστ: «Όταν ήμουν εγώ ήταν 10 ημέρες. Είναι πολύ θετικό ότι μειώσανε τις μέρες για να μην χάσει την φόρμα του ο αθλητής. Οι παίκτες δεν ερχόταν καν στο γήπεδο. Αυτό επηρεάζει. Τώρα υπάρχει και το εμβόλιο. Είναι πολύ θετικό αν είναι εμβολιασμένοι, γιατί θα έχουν και καλύτερη αντίδραση. Ένας μασέρ της ομάδας, 29 ετών, νοσηλεύτηκε κιόλας. Θετικό το ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό εμβολιασμού στους παίκτες».

Και κατέληξε μεταξύ άλλων:

«Η διαχείριση της Λίγκας στο θέμα του κορωνοϊού είναι καλή, ως υποδειγματική. Σίγουρα θα υπάρχουν και χαμένοι».

Προτεινόμενα Άρθρα