Χριστοδουλόπουλος: «Δεν κοιτάζω τον Λάζαρο, αλλά αυτή την στιγμή κοιτάζω τον AΡΗ»

από AllAboutARIS

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όσα είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Για το πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα του ΑΡΗ: «Ήμασταν καλοί στα πρώτα 20-25 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, δεν θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να δημιουργεί κάποια φάση. Δεχτήκαμε δύο κρύα γκολ, είναι κρίμα για την ομάδα. Μπορεί να είμαι εδώ μόλις μία εβδομάδα αλλά νιώθω αυτό ακριβώς που νιώθουν και οι υπόλοιποι  που βρίσκονται εδώ όλη την χρονιά. Νομίζω μόνο με δουλειά θα βγούμε καλύτεροι στην συνέχεια , πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά δουλέψαμε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα».

Αν θα μπορέσει ο ΑΡΗΣ να βρει περισσότερα γκολ στην συνέχεια: «Είμαι αισιόδοξος σε αυτό το θέμα, τα παιδιά δουλεύουν σκληρά για να αλλάξουν την κατάσταση».

Για την βαριά ατμόσφαιρα που υπάρχει:  «Η ατμόσφαιρα είναι βαριά αλλά  όλοι φοράμε την φανέλα του ΑΡΗ και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε  στην πίεση και στα άσχημα αποτελέσματα».

Για την συμμετοχή του στις πέντε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας: «Από μικρός έπαιζα ποδόσφαιρο, από την στιγμή που μπόρεσα να το κάνω στο υψηλότερο επίπεδο νιώθω μόνο υπερηφάνεια. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα θα τα δώσω όλα, νιώθω την αγάπη του κόσμου, δεν κοιτάω καθόλου τον Λάζαρο αλλά αυτήν την στιγμή κοιτάζω μόνο τον ΑΡΗ».

Οι στόχοι του με την φανέλα του ΑΡΗ: «Ο στόχος μου είναι να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ, πιστεύω ότι έχω πολλά πράγματα να δώσω και θέλω πραγματικά να βοηθήσω τον ΑΡΗ αφήνοντας το λιθαράκι μου».

Προτεινόμενα Άρθρα