“Χρυσάφι” στα πόδια του Μαντσίνι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ντάνιελ Ματσίνι… ταράζει τα ήρεμα νερά της διακοπής του πρωταθλήματος στον ΑΡΗ και πιο συγκεκριμένα η ομάδα από το Ντουμπάι που κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του παίκτη.

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το ποσό που δίνουν οι Άραβες στους “κιτρινόμαυρους”, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS προσφέρουν… χρυσάφι στον Αργεντινό.

Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω ομάδα από το Ντουμπάι φέρεται να προσφέρει στον Μαντσίνι συμβόλαιο με τριπλάσιες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει ετησίως στον ΑΡΗ, δηλαδή 1 εκατ. ευρώ… και κάτι ψιλά.

Αυτό από μόνο του δίνει κίνητρο στον 25χρονο, ο οποίος έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ομάδας ότι είναι θετικός στην προοπτική αυτή.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, αυτός που πρέπει να ικανοποιηθεί πρώτος οικονομικά είναι ο ΑΡΗΣ, στον οποίο ανήκει ο πρώτος λόγος.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Μαντσίνι λήγει το 2024 και αυτό βοηθάει ώστε η τιμή να είναι ψηλά. Ο ΑΡΗΣ καλείται να πάρει μία απόφαση, αν δηλαδή θα τον δώσει τώρα ή αν θα το… τρενάρει με το ρίσκο τα πόσα των ενδιαφερόμενων για τον παίκτη να μειωθούν τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους και όσο πλησιάζει το συμβόλαιό του προς το τέλος του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X