Χτίζει σερί νικών και ταμείων ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Έτοιμος για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του ο Άρης, που υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ατρόμητο (20:15). 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε το καθήκον της στα τελευταία δύο παιχνίδια της με Πανσερραϊκό (1-0), ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και τώρα ετοιμάζεται για το 3/3 στην έδρα της μετά την εκτός προγράμματος ισοπαλία με την Κηφισιά (1-1).

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν (Βέλεθ, Ρουπ, Ζαν Σουλ, Σαβέριο, Ματαρίτα), ο Άρης βελτιώνεται συνεχώς και ανεβάζει στροφές σε όλα τα επίπεδα. Αυτό φαίνεται φυσικά και στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς ο γηπεδούχοι βρίσκονται ήδη σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα. 

Κόντρα στον Ατρόμητο, οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να κυριαρχήσουν ξανά και να «σκοτώσουν» μία ομάδα η οποία κέρδισε τον Άρη για τελευταία φορά πριν 3,5 χρόνια και έχει καταγράψει μόλις μία νίκη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Ο άσος συναντάται σε απόδοση 1.52.

Εμβαθύνοντας λίγο περισσότερο στην αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων», είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως η άμυνα αποτελεί τον οδηγό για τους παίκτες του Μάντζιου, που παλεύουν για κάθε μπάλα. Ο Άρης δεν μπορεί να φοβηθεί σε καμία περίπτωση από την επίθεση του Ατρόμητου: Ο συνδυασμός της νίκης των γηπεδούχων με το Under 2.5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 3.75.

Επιπρόσθετα, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πασιφανές πως ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ εξελίχθηκε γρήγορα σε σημείο αναφοράς στην μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη. Ο Ρώσος εξτρέμ έδωσε αμέσως πνοή με την συνολική παρουσία του, την ικανότητά του στο «1 εναντίον 1» και τα επικίνδυνα σουτ του. Μετά το γκολ στο ματς με τον ΠΑΣ, ο Σουλεϊμάνοφ μπορεί να πετύχει κάτι αντίστοιχο και κόντρα στον Ατρόμητο, γεγονός που προσφέρεται σε απόδοση 3.75.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα