Χωρίς ανάσα για έναν μήνα… και βάλε!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο ίσως να ήταν και για καλό. Οχι μόνο για τα προβλήματα του ΑΡΗ τις τελευταίες ημέρες. Υπάρχει και μία άλλη πλευρά, που αφορά το τι ακολουθεί για την ομάδα από εδώ και πέρα.

Κάποιος θα χαρακτήριζε αυτές τις μέρες μέχρι και… ξέγνοιαστες, έχοντας ρίξει νωρίτερα μία ματιά στο καλεντάρι των “κιτρινόμαυρων” και το σερί των αγώνων που αρχίζει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου ο ΑΡΗΣ θα δώσει οκτώ παιχνίδια. Αν προκριθεί στο Κύπελλο τότε ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί στα εννιά -ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου – με εμβόλιμες υποχρεώσεις κάθε εβδομάδα και όχι παραπάνω από 3-4 μέρες οι οποίες θα μεσολαβούν ανά αγώνα.

Στο πρόγραμμα του επόμενου μήνα μπαίνει πλέον και το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, το οποίο θα οριστεί είτε στις 17 Φεβρουαρίου είτε στις 22-23 του ίδιου μήνα, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα της ομάδας για τον επόμενο μήνα.

Η κατάσταση αυτή απαιτεί διαχείριση από τον προπονητή και ενδεχομένως ενεργοποίηση κάποιων παικτών με λίγο ή και καθόλου χρόνο έως τώρα στη σεζόν, παράλληλα με τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις γίνουν έως το φινάλε του Ιανουαρίου και θα δώσουν επιπλέον επιλογές.

Προτεινόμενα Άρθρα