Χωρίς Μαντσίνι, Μπεναλουάν και Ματέο (που γύρισε) ο ΑΡΗΣ στην Αθήνα

από AllAboutARIS

Χωρίς (άλλα) απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αυριανό (13/3, 19:00) αγώνα με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Ο Χερμάν Μπούργος άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Μαντσίνι (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του), τον Μπεναλουάν που ταλαιπωρείται από ίωση (γριπώδη συνδρομή) και τον Ματέο Γκαρσία, που επέστρεψε από χθες από την Αργεντινή, αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Αντίθετα επιστρέφει ο Σούντγκρεν, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Μπερτόγλιο.

Αναλυτικά το ενημερωτικό από την ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (13/03) στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Bertoglio, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Ganea, Luis Palma, Lumor Agbenyenu, Hajrovic, Doukoure, M’Bakata, Cristian Lopez, Μάνος.

Προτεινόμενα Άρθρα