Ψάχνει, επιτέλους, μία αντίδραση!

από Νίκος Παπαδόπουλος

“Δύσκολα φεγγάρια”, όπως λέει και το άσμα, για τον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ εν όψει της σημερινής τους αναμέτρησης στην Τούμπα (18:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS Prime), για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν επιτέλους μία αντίδραση μετά τα τελευταία αποτελέσματα και κυρίως την κακή εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό, μαζί με βαθμό ή βαθμούς που θα είναι πολύτιμοι στην προσπάθειά τους να βγουν στην Ευρώπη, για την οποία ορίζουν ακόμα την τύχη τους.

Το εμπόδιο για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος, πλην του ΠΑΟΚ, είναι το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 24ωρα και το οποίο καλείται να ανατρέψει σήμερα και εν όψει του καθοριστικού αγώνα με την ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο (14/05) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Κίνητρο αντίδρασης υπάρχει και στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετράει εννέα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και παράλληλα χρειάζεται τους βαθμούς για να μην ρισκάρει με τη 2η θέση.

ΑΡΗΣ: “Λαβωμένος”… γενικώς στην Τούμπα

Δεν είναι μόνο ο προβληματισμός για την ήττα από τον Ολυμπιακό ή την προβληματική εικόνα των τελευταίων αγώνων… Στον ΑΡΗ υπάρχει επίσης πρόβλημα και με τις απουσίες, τις οποίες ο Χερμάν Μπούργος είδε να αυξάνονται για ακόμη μία φορά.

Ο Καμαρά ναι μεν επιστρέφει για το σημερινό παιχνίδι, όμως ο ΑΡΗΣ πάει στην Τούμπα χωρίς τους Σάσα, Γκάνεα, Εντιαγέ. Ο Λούμορ είναι από τα νέα πρόσωπα στην αποστολή

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Matilla, Sundgren, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

ΠΑΟΚ: Πάλι απουσίες ερωτηματικά και… κλειστά χαρτιά στον ΠΑΟΚ.

Ούτε η ομάδα του Λουτσέσκου μπορεί να πει ότι είναι στα καλύτερα της, με εννέα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη, δεδομένες απουσίες αλλά και ερωτηματικά για τον Ρουμάνο τεχνικό

Στις δεδομένες απουσίες παραμένουν (πλην των Μιχαηλίδη και Ζαμπά) οι Ντόουγκλας και Μπίσεσβαρ (ατομικό στο γήπεδο), καθώς και οι Βιεϊρίνια και Κρέσπο (θεραπεία και τρέξιμο).

Ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή και μένει να διαπιστωθεί αν σε αυτή θα βρίσκονται οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Καντουρί που απουσίαζαν από την αναμέτρηση κόντρα  στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

8η αγωνιστική πλέι οφ Super League

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: Στάδιο Τούμπας

18:30, Novasports

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Βοηθοί: Στέφαν Λουπ (Γερμανία), Ρόμπερτ Κέμπτερ (Γερμανία)

4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Τίμο Γκέραχ (Γερμανια)

Βοηθός VAR: (Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα