Ψάχνει (και) προσωπικότητες για τα αποδυτήρια

από AllAboutARIS

Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική τονίζοντας πως οι αλλαγές που θα γίνουν στο φετινό ρόστερ του ΑΡΗ θα είναι πολλές. Άλλωστε κάτι τέτοιο προανήγγειλε και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προ εβδομάδων, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα του τι περίπου θα γίνει το καλοκαίρι.

Για πολλές επιλογές, είτε γι’ αυτούς που θα έρθουν είτε για εκείνους που θα φύγουν, σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα αποδυτήρια, τα οποία θέλει να… στρώσει ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής, διαπιστώνοντας ότι φέτος το… πράγμα δεν πήγε καθόλου καλά.

Γενικά, για τους παίκτες που τσεκάρονται, εκτός από την όποια αγωνιστική αξία τους, ενδελεχής έλεγχος γίνεται για τον χαρακτήρα, αλλά και την προσωπικότητά τους. Κατά πόσο δηλαδή μπορούν να έχουν (καλή) επίδραση στα αποδυτήρια, να βγουν μπροστά στα δύσκολα, να προβλέψουν ή ακόμη και να συγκρατήσουν καταστάσεις. Κάτι που έλειψε από τον ΑΡΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αφού ήταν λίγοι εκείνοι που πληρούσαν τις παραπάνω… προϋποθέσεις.

Απαραίτητη διευκρίνιση: Το «χαρακτήρας» και τα «αποδυτήρια» δε σημαίνει αποκλειστικά ότι μιλάμε για παίκτες σχετικά μεγάλης ηλικίας. Δεν είναι προαπαιτούμενο, Σίγουρα όμως, οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να αποφύγουν κάποια λάθη που έγιναν σε επιλογές, στο παρελθόν, οι οποίες κόστισαν και η αλήθεια είναι πως μόνο προβλήματα δημιούργησαν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X