Ψάχνοντας βοήθειες και από τα άκρα

από AllAboutARIS

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένα από τα μεγάλα όπλα του ΑΡΗ. Φέτος, όχι τόσο, ενώ ιδιαίτερα μετά την παραχώρηση του Ντάνιελ Μαντσίνι, οι Κιτρινόμαυροι προσπαθούν να βρουν την… άκρη για τα άκρα.

Επιλογές προφανώς και υπάρχουν, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΡΗΣ θέλει πολλά περισσότερα από τους ακραίους επιθετικούς του, που ακόμη δεν έχει πάρει. Κι όλα αυτά ενόψει του μίνι πρωταθλήματος (Playoffs), το οποίο ακολουθεί, εκεί δηλαδή όπου θα κριθεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τη δεδομένη στιγμή, τον πρώτο λόγο για τον Τόλη Τερζή έχουν οι Ματέο Γκαρσία και Λουίς Πάλμα. Είναι επίσης και οι Ιτούρμπε, Καμάτσο και φυσικά έρχεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, από τον οποίο υπάρχουν προσδοκίες ότι θα δώσει βοήθειες.

Και μιας και ο λόγος για τα άκρα, κομβικής σημασίας είναι (και θα παραμείνουν) οι βοήθειες από τους μπακ. Ο Οντουμπάζιο έχει δείξει ότι το έχει, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό. Πίρσμαν και Μαζικού έχουν αναλάβει τα… αριστερά. Σίγουρα, έχει φανεί σε κάποια παιχνίδια, ότι μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο.

Προτεινόμενα Άρθρα