«Ψήνεται» επιστροφή Ιτούρμπε στην Εθνική Παραγουάης!

από AllAboutARIS

Εδώ και λίγες ημέρες έχει αλλάξει τεχνική ηγεσία στην Εθνική ομάδα της Παραγουάης με τον Αργεντινό Γκιγιέρμο Σκελότο και τον αδελφό του Γκουστάβο, να αναλαμβάνουν τα ηνία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Παραγουάη θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, σχετικές με τις κλήσεις ποδοσφαιριστών, καθώς η νέα «κατάσταση» στην εθνική ομάδα θέλει να ανοίξει… το κύκλο των επιλογών της και να τσεκάρει και παίκτες, που το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν στους «εκλεκτούς».

Ο Σκελότο θα πρέπει μέχρι την Κυριακή 24 Οκτωβρίου να ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για τις επόμενες υποχρεώσεις της Παραγουάης και οι οποίοι αγωνίζονται εκτός συνόρων και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ultimahora, από την Ευρώπη τρεις παίκτες συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Αυτοί είναι ο Ισίντρο Πίτα της Ουέσκα, ο Φεντερίκο Σανταντέρ της Μπολόνια και ο Χουάν Ιτούρμπε του ΑΡΗ!

Σημειώνεται ότι ο άσος των Κιτρινόμαυρων ήταν σε αποστολή της Εθνική Παραγουάης τελευταία φορά στις 28 Ιουνίου 2019, σ’ έναν αγώνα κόντρα στη Βραζιλία στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κόπα Αμέρικα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X