Ψηλά και στο Βέλγιο η σημαία του ΑΡΗ! (pics)

από AllAboutARIS

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη των Αρειανών του εξωτερικού για τον ΑΡΗ. Φίλοι της ομάδας σε κάθε πλευρά και σημείο του πλανήτη, που κρατάνε ψηλά την σημαιά του Θεού του Πολέμου. Που λαχταράνε να έρθει το καλοκαίρι για να δουν ένα παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, που αγωνιούν να μπορούν να…ρυθμίσουν τις άδειές τους ώστε να κάνουν διακοπές μαζί με την προετοιμασία του ΑΡΗ σε μία από τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Κάθε…Αρειανός θεωρείται αδερφός! Στην διάρκεια της παραμονής του…δικού μας Χρύσανθου Τσαλτίδη στο Βέλγιο ενώθηκαν παρέες Αρειανών και υψώθηκε στην καρδιά των Βρυξελλών η σημαία του ΑΡΗ!

Η αγάπη, η ανιδιοτέλεια, η τρέλα για τον ΑΡΗ αυτών των παιδιών είναι μοναδική και άξια αναφοράς! Η…απορία του πως μπορεί ένας Αρειανός στην Θεσσαλονίκη να λείπει από ένα παιχνίδι της ομάδας, όταν για όλους τους Αρειανούς του εξωτερικού αποτελεί…δώρο ανεκτίμητης αξίας να κατηφορίσουν για να δουν τον ΑΡΗ από κοντά, να τραγουδήσουν” Ήρθα εδώ για να σε δω”.

Η ευθύνη για όλους εμάς στο allaboutaris.gr και το ALLABOUTARIS TV είναι τεράστια στον καθημερινό μαραθώνιο της ενημέρωσης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τέλη, τον Τέο, τον Πάνο, τον Δημήτρη, την Ρούλα, την Ελένη, τον Πέτρο, τον Θεοχάρη και τον Γιώργο! Ο τελευταίος πετάει για Θεσσαλονίκη για να δει τον ΑΡΗ! Δεν τον νοιάζει αν είναι πρώτος ή τελευταίος! Τον νοιάζει να παρακολουθήσει τον ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης από κοντά!

Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ! ΑΡΗΣ και στο Βέλγιο! ΑΡΗΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Προτεινόμενα Άρθρα