Ωρα να… ντουμπλάρει ξανά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το δεύτερο του παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα δίνει σήμερα ο ΑΡΗΣ, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 16:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2 HD) για την 7η αγωνιστική της Super League.

Έξι μέρες μετά τη νίκη-ανάσα στη Λαμία, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ντουμπλάρουν ξανά φέτος με μία δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά από εκείνες που σημείωσαν κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Το “διπλό” της περασμένης Δευτέρας έφερε ηρεμία στα αποδυτήρια, όμως το “πρέπει” της νίκης υπάρχει πάνω από ακόμη ένα ματς αφού η ομάδα έχει ακόμα δρόμο για να βελτιώσει τη θέση της στη βαθμολογία όσο παραμένει το -6.

Ο ΑΡΗΣ θα βρει απέναντί του έναν Παναιτωλικό που φέτος… προσπαθεί να παίξει κάτι και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Ετσι αναμένεται και σήμερα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όσον αφορά τις απουσίες που έχει.

ΑΡΗΣ: Επιτέλους… πληρότητα!

Έπρεπε να φτάσει η 7η αγωνιστική ώστε ο Άκης Μάντζιος να μην μετράει ούτε μία απουσία στη φετινή Super League.

Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με τους Σάσα και Σάκιτς να επιστρέφουν στην αποστολή. Εκτός έμειναν, για τακτικούς λόγους, οι Μπεναλουάν και Χαιροβιτς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Sakic, Jeggo, Matilla, Sundgren, Lumor Agbenyenu, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πολλά τα προβλήματα για τον Αναστασίου

Οι Αγρινιώτες έχουν συμπληρώσει πάνω από έναν μήνα χωρίς νίκη και πιέζονται για βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον ΑΡΗ.

Σε αυτό δεν βοηθούν πάντως οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Γιάννης Αναστασίου για το σημερινό παιχνίδι. Χουχούμης, Ντίας, Μπαρμπόσα και Μεντόσα είναι σταθερά εκτός, όπως και οι Λιάβας-Περέιρα που αποτελούν μακροχρόνιες απουσίες.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας και Μαλής.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

7η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

16:00, Novasports 2 HD

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου), Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Ανδρέας Γκαμάρης (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Προτεινόμενα Άρθρα