Όλοι οι διάλογοι του διαιτητή Βαλένθια – Ρεάλ: «Βινίσιους, με εμπιστεύεσαι; Άκουσε με!»

από AllAboutARIS

Σάλος επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Ισπανία με τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται από αντίπαλους οπαδούς ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ. Η πιο πρόσφατη φορά ήταν στον αγώνα της Κυριακής (21/05) με αντίπαλο τη Βαλένθια. Το El Golazo de Gol κατέγραψε τις συνομιλίες του διαιτητή της αναμέτρησης, Ρικάρντο Ντε Μπούργκος Μπενγκοετσέα και τις έβγαλε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρεται ο διαιτητής πήγε στη γραμμή για να διεκδικήσει την παρουσία του Εκπροσώπου της La Liga. Ο εκπρόσωπος της Βαλένθια, Ντέιβιντ Ράνγκελ, τον κάλεσε φωνάζοντας «Λουίς Φερ, Λουίς Φερ!». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο Ρικάρντο Ντε Μπούργκος Μπενγκοετσέα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους: «Ρατσιστικό πρωτόκολλο».

Στη συνέχεια, ο διαιτητής πλησίασε τον προπονητή της Βαλένθια, Ρουμπέν Μπαράχα και τον βοηθό του, Κάρλος Μαρτσένα για να τους πει τα εξής μπροστά στον Λουίς Φερνάντο Μάρκο, (Διευθυντή Αγώνων Πρωταθλήματος):

«Έχουν δει ρατσιστική επίθεση εκεί. Θέλω να ανακοινωθεί μέσω του συστήματος αναγγελιών. Η επόμενη φορά που θα υπάρχει «μαϊμού, μαϊμού», μπαίνουμε μέσα (στα αποδυτήρια), ξέρεις. Τώρα, πρωτόκολλο ρατσισμού του Βινίσιους. Ενημερώστε με πρώτα και δεν θα συνεχίσω το παιχνίδι. Και δεν ξαναρχίζω το παιχνίδι».

Αφού μίλησε με τον Διευθυντή των Αγώνων της Λίγκας και τον Μπαράχα, ο Ντε Μπούργκος Μπενγκοετσέα πήγε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και είπε: «Συμφωνώ απόλυτα… Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά πρέπει να ειδοποιήσω μια φορά. Αν συμβεί ξανά, θα μπούμε μέσα», εξήγησε στον θυμωμένο προπονητή της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, που του απάντησε: «Άκουσα, και αν πουν «μαϊμού», πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι».

Ο διαιτητής έπρεπε επίσης να ζητήσει από τον Βινίσιους να ηρεμήσει. Συγκεκριμένα ο Μπενγκοετσέα του είπε: «Έλα, άκουσέ με, άκουσέ με, σε παρακαλώ. Εντάξει; Άκουσέ με. Σου ζητώ να συνεχίσεις. Αν υπάρχει και άλλο, θα πάμε μέσα. Με εμπιστεύεσαι; Εντάξει».

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X