Όπως έχασε το πλεονέκτημα, έτσι θα το ξαναπάρει

από Γιάννης Παντελίδης

Πώς το είπε ο Τόλης Τερζής μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό; Ο ΑΡΗΣ έχασε την ευκαιρία να καταστρέψει το αντίπαλο. Δεδομένο αυτό. Άλλωστε μια νίκη στη Λεωφόρο θα έκανε τους Κιτρινόμαυρους το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Πολλά ειπώθηκαν, σχολιάστηκαν, αναλύθηκαν, ωστόσο η ουσία είναι μία: στο χέρι του ΑΡΗ είναι να κάνει ξανά εύκολη τη ζωή του. Κι έχει την ευκαιρία μέσα σε λίγες ημέρες, με δυο νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, να μπει και πάλι σε ρόλο οδηγού.

Τι δεν πήγε καλά στη Λεωφόρο; Πολλά μέσα σε ένα ημίχρονο. Αγωνιστικά, ο σχηματισμός και οι επιλογές προσώπων δεν λειτούργησαν και ταυτόχρονα ήρθε και η αποβολή του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Επίσης, γκολ από την… μόνιμη παθογένεια της ομάδας στις στατικές φάσεις. Και κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία για 45 λεπτά.

Αντιθέτως στο δεύτερο 45λεπτο είδαμε κάτι από τον κανονικό ΑΡΗ, μόνο που λίγο η ατυχία, λίγο η αστοχία και φυσικά το αριθμητικό μειονέκτημα έφεραν μια κακή ήττα, όχι όμως και την καταστροφή. Τέσσερα ματς και δώδεκα διαθέσιμοι βαθμοί. «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» που λένε.

Προφανώς και δικαιωνόμαστε όλοι όσοι λέγαμε από την αρχή ότι βασικός αντίπαλος του ΑΡΗ δεν είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά η ΑΕΚ. Μην ξεχνάμε ότι θα έρθει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σ’ ένα ματς που έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα θα είναι το ματς της χρονιάς. Κάθε πράγμα στον καιρό του όμως. Πρώτα ο Ολυμπιακός. Κι όπως τον κέρδισες μια φορά, μπορείς και πρέπει να το ξανακάνεις.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X