Όπως ξεκίνησε μόνος του, έτσι θα το τελειώσει

από Γιάννης Παντελίδης

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης μιας πολύ περίεργης χρονιάς για τον ΑΡΗ. Που άρχισε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, που επηρεάστηκε ωστόσο πάρα πολύ με το σκάνδαλο της αφαίρεσης των βαθμών (που κατέληξε στην απόλυτη ξεφτίλα των εμπνευστών του), έγινε και μία αλλαγή προπονητή και φτάνουμε πλέον στο τέλος. Με τον έναν και μοναδικό στόχο που έχει απομείνει, αυτόν της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, να αποτελεί το όχημα ενός γλυκού φινάλε και ταυτόχρονα την ελπίδα μιας νέας αρχής, ξανά με όνειρα και φιλοδοξίες.

Όλο αυτό που περιγράψαμε μέσα σε λίγες γραμμές, ο ΑΡΗΣ το πέρασε μόνος του. Με τα καλά του και τα στραβά του. Όλα τα λάθη του (αγωνιστικά) τα πλήρωσε, διότι δεν είχε τις αβάντες των άλλων εξωαγωνιστικά. Όσες φορές δεν έπαιξε καλά το πλήρωσε. Και κάποιες που έπαιξε εξαιρετικά, δεν τον άφησαν να κερδίσει. Μόνη της η ομάδα, βρήκε τους τρόπους και το κουράγιο να σηκωθεί έπειτα από κάθε κακοτοπιά, μετά από κάθε τρικλοποδιά που της έβαλαν. Μετά από κάθε είδους επικοινωνιακό χτύπημα, διότι, κι ας μην το παραδεχθούν ποτέ, τον ΑΡΗ τον φοβούνται. Τονίζω ξανά, όλα αυτά ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Φτάνοντας λοιπόν προς το τέλος της σεζόν, με πέντε παιχνίδια να απομένουν, να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Ήδη αυτοί που φοβούνται, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα… εύνοιας υπέρ του ΑΡΗ, θυμίζοντας κατά πολύ εκείνους τους τύπους, που λέγαμε μικροί ότι «μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους γελάνε». Να είστε βέβαιοι ότι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν την ομάδα.

Ξέρετε κάτι όμως; Μη μας τρελαίνει όλο αυτό το σκηνικό. Μόνη της τα πέρασε στο παρελθόν, μόνη της θα τα περάσει και τώρα και στο τέλος πάλι μόνος του ο σύλλογος θα πετύχει ό,τι τελικά μπορέσει να πετύχει. Μην τρώτε από παραμύθι και από χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να προσπαθήσετε να γίνετε χοντρόπετσοι. Και παρεμπιπτόντως περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον δύο παιχνίδια: το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Ειδικά το δεύτερο που είναι την τελευταία αγωνιστική…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X