Όπως όλα δείχνουν με Μπράμπετς στο “Καραϊσκάκης”

Ο ΑΡΗΣ στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ έχασε στο ημίχρονο τον Γιάκουμπ Μπράμπετς μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ένιωθε πόνο με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο αλλά και να μην προπονηθεί σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα ακολουθώντας ένα πρόγραμμα θεραπείας.

Οι κιτρινόμαυροι το Σάββατο αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και έχουν ήδη δύο απουσίες σίγουρες να αντιμετωπίσουν αυτές των Φαμπιάνο και Σαμόρα αλλά και του Μανού Γκαρσία. Στην περίπτωση όμως του Γιάκουμπ Μπράμπετς επικρατεί αισιοδοξία και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στο “Καραϊσκάκης” καθώς μετά από απόφαση δεν επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή στο ματς με τους ερυθρόλευκους αλλά σε εκείνο με την Athens Kallithea.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την κατάσταση του Μπράμπετς στις επόμενες προπονήσεις και αν θα μπορεί όντως να τον έχει ως επιλογή για το ματς του Σαββάτου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Λίβερπουλ: Ενδιαφέρον από τον Έλον Μασκ για την εξαγορά της!
Προηγούμενο άρθρο Λίβερπουλ: Ενδιαφέρον από τον Έλον Μασκ για την εξαγορά της!
Επόμενο άρθρο Θείος σκιέρ: «Ήμουν σίγουρος ότι ο Παναγιώτης βρήκε κάπου καταφύγιο» (vid)
Θείος σκιέρ: «Ήμουν σίγουρος ότι ο Παναγιώτης βρήκε κάπου καταφύγιο» (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News