“Όχι” της Μπαρτσελόνα σε 250 εκατ. ευρώ για τον Γιαμάλ

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση 250 εκατ. για τον Λαμίν Γιαμάλ, με το «Goal» να αναφέρει ότι η συγκεκριμένη ομάδα ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ένας σύλλογος με προσέγγισε για να αποκτήσει τον Λαμίν Γιαμάλ για 250 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι και είπα όχι», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα στο επίσημο podcast του συλλόγου, «Barça One», που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (17/10).

«Είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της ομάδας που ήθελε να κάνει δικό της τον 17χρονο. Το «Goal» αναφέρει σε ρεπορτάζ του, ότι το συγκεκριμένο κλαμπ ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η συγκεριμένη προσφορά, θα έκανε το παιδί-θαύμα από την Ισπανία τον πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία, ξεπερνώντας τον Νεϊμάρ και τα 222 εκατομμύρια, που πλήρωσε η Παρί στην «Μπάρτσα» το 2017. Ο Ισπανός διεθνής των Καταλανών δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026, το οποίο συνοδεύεται με ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει το 1 δις ευρώ!

Προτεινόμενα Άρθρα