Ώρα αποφάσεων για Ντε Γιονγκ: Mε λιγότερα λεφτά στην Μπαρτσελόνα ή πάει Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Ώρα αποφάσεων για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ! Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα διαμήνυσε στον Ολλανδό χαφ πως έχει μπροστά του δύο επιλογές.

Η πρώτη αφορά την παραμονή του στους «μπλαουγκράνα», κάτι που φαίνεται πως επιθυμεί ο ίδιος. Ωστόσο, αυτό θα συμβεί υπό έναν όρο. Ο Ντε Γιονγκ θα πρέπει να κάνει σημαντικές περικοπές στο συμβόλαιό του, βοηθώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Την ίδια ώρα, ο 25χρονος μέσος έχει και μια δεύτερη επιλογή στα χέρια του. Αυτή φυσικά είναι η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που επίσης θα βοηθήσει τον σύλλογο οικονομικά αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους για την παραχώρηση του Ντε Γιονγκ στα 70 εκατ. ευρώ.

Το μπαλάκι περνάει, πλέον, στα χέρια του εγκεφαλικού χαφ, ο οποίος πρέπει να διαλέξει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ντε Γιονγκ βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα εδώ και τρία χρόνια, όταν οι «μπλαουγκράνα» πλήρωσαν το ποσό των 86 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ για να τον αποκτήσουν. Με τους Καταλανούς έχει 137 συμμετοχές με 12 γκολ και 17 ασίστ, ενώ νωρίτερα με τον Αίαντα μέτρησε 89 ματς με 5 γκολ και 13 ασίστ. Έχει αγωνιστεί, επίσης, και στη Βίλεμ, απ’ όπου τον εντόπισε και τον πήρε ο Άγιαξ, ενώ είναι 43 φορές διεθνής με την Ολλανδία, έχοντας σκοράρει 1 τέρμα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X