Ώρα για απαντήσεις και ταμείο από τον ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Επιστροφή με «πρέπει» για τον Άρη στη Super League. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον ΟΦΗ (15:00) και είναι έτοιμοι να μπουν ξανά σε νικηφόρο μονοπάτι. 

Οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν σε δράση μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας και η νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ (15:00) αποτελεί μονόδρομο. Η καλή εμφάνιση στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα και οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να βαδίσουν στον δρόμο που χάραξαν με τις νίκες τους απέναντι στο Βόλο (2-0) και, κυρίως, κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0).

Ο ΟΦΗ διανύει περίοδο κρίσης και αλλαγών, κάτι που σαφέστατα μπορεί να εκμεταλλευτεί ο σοβαρός και συγκεντρωμένος Άρης. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι γηπεδούχοι βρίσκονται πιο ψηλά σε ποιοτικό επίπεδο και η νίκη τους προσφέρεται σε απόδοση 1.78.

Αν κάτι είναι ξεκάθαρο το τελευταίο διάστημα, τότε θα μπορούσαμε να «κυκλώσουμε» την αμυντική λειτουργία του Άρη. Η έλευση του Άκη Μάντζιου έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» είναι μία ομάδα που ξέρει τι ζητά στο γήπεδο και, το κυριότερο, πώς να το αποκτήσει. Με βάση όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες το προηγούμενο διάστημα, η πλάστιγγα γέρνει προς τον συνδυασμό του άσου με το No Goal, το οποίο συναντάται σε απόδοση 2.85.

Επιπρόσθετα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Λορέν Μορόν μπορεί να καταγράψει ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Ο Ισπανός έχει ήδη εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία του Άρη με 7 γκολ και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν ανεβάσει τον συγκεκριμένο αριθμό κόντρα σε μία ομάδα που παρουσιάζει μεγάλη αμυντική αστάθεια. Στο 2.62 το ενδεχόμενο για ένα τουλάχιστον τέρμα από τον ηγέτη του Άρη.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα