"Έκλεψε" τους 3 βαθμούς η Βαλένθια(vid)

από Γιώργος Γκάτος

Δοκάρι και Μουριέλ…στέρησαν βαθμούς από την μαχητική Χιρόνα

Η γηπεδούχος Χιρόνα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τους Σεβιγιάνους. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μετά το 28′. Στο 7′ η πρώτη φάση για την Χιρόνα με μια αδύναμη κεφαλιά του Μπερνάρδο που κατέληξε στα χέρια του κίπερ της Σεβίλλης. Δύο λεπτά μετά, ο ίδιος έβγαλε μια σέντρα στον Μπόρχα Γκαρσία κι εκείνος λίγο έλειψε να πληγώσει τα δίχτυα των Ανδαλουσιανών.

O διεθνής Ουρουγουανός άσος, Κρίστιαν Στουάνι, σημείο αναφοράς για την επίθεση της Χιρόνα. Ο 30χρονος άσος ήταν παρών σε κάθε φάση. Από πλευράς Σεβίλλης, φύλακας άγγελος ο Σέρτζιο Ρίκο που κράτησε ανέπαφη την εστία του. 

Στο 30′ η πρώτη μεγάλη στιγμή για τη Σεβίλλη με όμορφη συνεργασία των Πάμπλο Σαράμπια, Μουριέλ και τον 25χρονο αμυντικό της Χιρόνα να απομακρύνει λίγο πριν το γκολ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 36′ και για τη Χιρόνα με πολύ δυνατό σουτ του Γκρανέλ. 

Το ημίχρονο κλείνει με τις δύο ομάδες στο 0, τη Χιρόνα να δείχνει αγριεμένη και τη Σεβίλλη να προσπαθεί στα τελευταία λεπτά να πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο. 

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Εντουάρντο Μπερίσο, προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό. Στο 51′ και στο 54′ ο Μουριέλ απείλησε προειδοποιώντας τους γηπεδούχους! Εν τέλει στο 68′ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του! Από εκείνη τι στιγμή το παιχνίδι έγινε πιο ελεύθερο, με εκατέρωθεν φάσεις. Η Χιρόνα πάλεψε για την ισοφάριση. Η Σεβίλλη δεν αρκέστηκε στο 1-0 υπέρ της σκορ. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκρανέλ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα