Χατ τρικ ο… διαστημικός Ιμόμπιλε

από AllAboutARIS

Μετά το χατ-τρικ της προηγούμενης εβδομάδας ο Τσίρο Ιμόμπιλε βρήκε δις δίχτυα στον αγώνα με τη Τζένοα και παρά το γεγονός πως οι Γενοβέζοι ισοφάρισαν δύο φορές, ο Ιταλός σκορ οδήγησε τους Ρωμαίους σε νέα νίκη 2-3 στο «Λουίτζι Φεράρις».

Σε μία αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A η Τζένοα υποδέχθηκε τη φορμαρισμένη Λάτσιο που προερχόταν τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με αποκορύφωμα την τεσσάρα επί της Μίλαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Αγκολέζος Μπάστος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι στο 13ο λεπτό για ακολουθήσει ένας καταιγισμός από γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Με το 16χρονο Πιέτρο Αλέγκρι η Τζένοα έφερε το ματς στα ίσια στο 57ο λεπτό. 

Η Λάτσιο ωστόσο έχει στις τάξεις της ένα «δαιμονισμένο» Τσίρο Ιμόμπιλε ο οποίος στο 70′ έδωσε εκ νέου κεφάλι στο σκορ στους Ρωμαίους. Ο νεαρός Πελέγκρι διπλασίασε τα τέρματά του στο 73′ αλλά ο Ιμόμπιλε δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με νέο προσωπικό του τέρμα στο 82′ σημείωσε το 2-3 και χάρισε στη Λάτσιο την τρίτη της νίκη, με τους πρωτευουσιάνους να φτάνουν στους 10 βαθμούς και την τέταρτη θέση.

Από την μεριά της, η Τζένοα είδε τον Πελέγκρι σε ηλικία 16 χρόνων και 184 ημερών να γίνεται ο νεότερος παίκτης που σκοράρει δύο τέρματα σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα