"Σκόρπισε" την Μάλαγα η Βαλένθια (vid)

από AllAboutARIS

Η Βαλένθια υποδέχτηκε την Μάλαγα στο "Μεστάγια" με τις "νυχτερίδες" να…κάνουν επίδειξη δύναμης εντός έδρας νικώντας 5-0 την Μάλαγα.

Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές η λέξη “νίκη” ήταν άγνωστη για την Βαλένθια με τον Πραντέλι που είναι νέος στον πάγκο της ομάδας να έχει μια πίστωση χρόνου από τη διοίκηση που άρχισε να αποδίδει από σήμερα με την ευρεία νίκη επί της, αήττητης στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, Μάλαγα.  

Το 1-0 έγινε στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης μετά τη συνεργασία των Κάρλος Σολέρ και Σάντι Μίνα, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ μπροστά στα μάτια κοντά 65.000 φιλάθλων της ομάδας. Με το σκορ στο 1-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. 

Στην επανάληψη, ο Σιμόνε Ζάζα διπλασίασε τα τέρματα για την Βαλένθια στο 56′ με μακρινό σουτ (2-0), με τον ίδιο παίκτη να “γράφει” και το 3-0 με κεφαλιά τέσσερα λεπτά αργότερα ΚΑΙ το 4-0 με πλασέ προ του άτυχου σήμερα Ρομπέρτο που δεν σταμάτησε να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του. Στο 75 και στο 76 (σε διπλή ευκαιρία των “νυχτερίδων”) ωστόσο εκείνος ήταν που αποσόβησε τον κίνδυνο γλυτώνοντας τους Ανδαλουσιανούς από τα…χειρότερα. Επέμβαση και στο 80′ από τον Ισπανό πρώην “ερυθρόλευκο” γκολκίπερ σε σουτ του Ροντρίγκο. 

Με τον τελευταίο όμως να παίρνει την… άτυπη ρεβάνς από τον τερματοφύλακα της Μάλαγα, διαμορφώνοντας στο 86′ το τελικό 5-0, υπέρ των “νυχτερίδων”.

Προτεινόμενα Άρθρα